free hit counter Barazia Gjinore Archives - PSD

Sot, qytetarët e Republikës janë shumica që ka pak. Angazhimi për ta, angazhimi bashkë me ta,
është përpjekje për interesin e përgithshëm. Politikat që shpunësuan, varfëruan dhe përjashtuan
duhet të zëvëndësohen me politikat zhvillimore, social-demokrate, që do të mundësojnë prodhim
vendor, punësim dhe shpërndarje të drejtë.

Lajmet dhe të rejat

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user.
Type: OAuthException
Subcode: 464
Solution: See here for how to solve this error

Zgjedhën Nënkryetarët, Sekretarja e Përgjithshme dhe Kryesia e re e PSD-së

http://psd-ks.com/lajmet/zgjedhen-nenkryetaret-sekretarja-e-pergjithshme-dhe-kryesia-e-re-e-psd-se/

Load More...