free hit counter Ngjarjet - PSD

Mbi 2 milionë euro në vit një kompanie private. Pa konkurencë. Monopol. Çmim 5 fish më të shtrenjtë, 90% e të cilit është fitim për kompaninë. Kompani me 3 punëtorë. Arsyetimi? Skandaloz. E paska nisur qeveria e kaluar. Pra këta qenkan vetëm vazhdimësi, jo ndryshim. Këtë na e tha Hysen Durmishi dje. Këtë po e […]

Lexo më shumë

Negociatat kanë rifilluar pas sa kohësh, aty ku kanë mbetur. Për më tepër, Besnik Bislimi pranon se janë pajtuar me të gjitha marrëveshjet, përveç atë për targat KS. Ajo çka dallohet nga ky proces është tentimi për ndërrim të terminologjisë, ndërrim të tonit dhe të ritmit, por jo edhe të procesit. Sepse në të kundërtën […]

Lexo më shumë

Sot është përvjetori i masakrës së Srebrenicës, ndër ngjarjet më të tmerrshme e më mizore që ka njohur njerëzimi që prej përfundimit të Luftës së Dytë Botërore. Sado shokuese që është për botën e historinë, Srebrenica nuk është përjashtim aksidental që nuk shpjegohet. Srebrenica nuk është as shfryerje e instinkteve primitive, siç e quan shpesh […]

Lexo më shumë

Frika hiqet vetëm kur fillon të përballesh me të. Vetëm kur ajo gjëja misterioze dhe e rrezikshme të shfaqet dhe fillon ta njohësh. Atëherë e kupton se frika paska ardhur nga vetë frika dhe jo nga ajo gjëja… Një pjesë e madhe e shoqërisë pjesëtarët e komunitetit LGBTQI i sheh si njerëz të llastuar e […]

Lexo më shumë

Sot, Sekretari Organizativ i PSD-së, Nol Nushi, së bashku me aktivistë të PSD-së, dorëzuan peticionin e nënshkruar nga 11.286 qytetarë për të iniciuar projektligjin për faljen e gjobave të dhëna gjatë pandemisë COVID-19. Dënimi i mbi 200.000 qytetarëve të Kosovës ka qenë i padrejtë në disa rrafshe. Fillimisht, asnjë ndihmë ekonomike nuk është iniciuar nga […]

Lexo më shumë

Jemi këtu për ta luftuar dezinformimin. Fotoja që po e shihni këtu është montazh. Një takim i tillë nuk ka ndodhur kurrë. Një takim i tillë nuk do të ndodhë pa e njohur Serbia Republikën tonë; një takim i tillë nuk bëhet pa ardhur kërkim- falja nga Serbia, e pa u zbardhur fati i të […]

Lexo më shumë