free hit counter Ngjarjet - PSD

Kryetari i Partisë Socialdemokrate Shpend Ahmeti, me nënkryetarin Visar Ymeri dhe Sekretaren e Përgjithshme Aida Dërguti kanë takuar sot Kryeministrin e Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama. Zhvillimet aktuale politike, fuqizimi i marrëdhënieve midis Kosovës dhe Shqipërisë, perspektivat e bashkëpunimit rajonal dhe integrimit evropian, si dhe thellimi i bashkëpunimit midis Partisë Socialiste të Shqipërisë dhe Partisë Socialdemokrate të Kosovës ishin në fokus […]

Lexo më shumë

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar vendimin për ekipin negociator që do ta përfaqësojë Kosovën në bisedimet me Serbinë. Ky ekip nuk ka asnjë kuptim tjetër përveç se të ndërhyjë në një proces vendimmarrjeje që është përgjegjësi ekskluzive e Kuvendit të Republikës, e përmes të cilit për një kohë të gjatë është mëtuar të arrihet […]

Lexo më shumë

Kryesia e Partisë Socialdemokrate ka emëruar Natyra Kuçin për Zyrtare për komunikim, në përputhje me nenin 62 të Statutit të PSD-së. E lindur më 1992, Natyra Kuçi ka kryer studimet pasdiplomike në fushën e Menaxhmentit të Përgjithshëm. Me përvojë pune në fushën e marrëdhënieve me publikun, Natyra Kuçi është Asambleiste nga radhët e Partisë Socialdemokrate, […]

Lexo më shumë

Një delegacion prej tetë anëtarësh i Partisë Socialdemokrate (SPD) të Gjermanisë, i prirë nga deputetët e Bundestagut Gjerman, z. Josip Juratović dhe z. Martin Rosemann, së bashku me drejtorin e Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) në Prishtinë, z. Frank Hantke, janë pritur në takim në zyrat e Partisë Socialdemokrate (PSD) në Kosovë, nga kryetari z. Shpend Ahmeti, sekretarja e […]

Lexo më shumë

Përpara këtij procesi kaq të rëndësishëm nuk mund te qëndrojmë duarkryq dhe të presim përfundimin si spektatorë. Kuvendi duhet të jetë hartues dhe udhëheqës i platformës për dialog me Serbinë. Dhe prandaj, çdo iniciativë në këtë frymë, do ta ketë mbështetjen e PSD.

Lexo më shumë

Partia Socialdemokrate mbajti konferencë për media në lidhje me skandalin e fundit në sistemin e drejtësisë, nga ku u kërkua seancë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës lidhur me këtë çështje, si dhe organizim i Vettingut për vlerësimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Kosovës. Deputeti Frashër Krasniqi dhe anëtarja e Kryesisë,Natyra Kuçi, theksuan […]

Lexo më shumë