News and updates

1 day ago

PSD

VULLNETARË TË SHUMTË E SHUMË VULLNET PËR NDRYSHIM NË PSD

Dëshira e madhe për ndryshim është shtysa e një vullneti të patundur për ta mbërritur atë. Kjo këmbëngulësi për një mendësi të re qeverisëse ka bashkuar përreth PSD-së vullnetarë të shumtë. Numri i tyre po rritet përditë, e bashkë me ta edhe shpresa dhe mundësia për një qeverisje të re të zhvillimit dhe mirëqenies.

Kontributi i secilit është një hap që afron drejt ndryshimit. Bashkohuni me PSD-në për fitoren e përbashkët!
... See MoreSee Less

View on Facebook