free hit counter Home - PSD

News and updates

3 hours ago

PSD
Hunda e gjatë e mashtrimit të madh!Hunda e gjatë e Pinokios, Kurtit i erdhi si pasojë; shkeli mbi çdo parim e në fund, për të ruajtur pushtetin, e solli Asociacionin.Rezistenca ndaj Zajednicës është e drejtë dhe e vërtetë, anipse Kurti po del të jetë një kryemashtrues.Dëmi që na pret është i madh, prandaj rezistenca duhet të jetë e madhe. Me 25 Mars protestojmë! ... See MoreSee Less
View on Facebook

Programi BAZË: Politika afirmative, barazi shoqërore

Qytetarit të Kosovës nuk duhet të trajtohet më si subjekt juridik që regjistrohet në librin e amzës, e as si numër statistikor në tabela Excel-i. Qytetarit të Kosovës i nevojitet një Bazë.

https://psd-ks.com/lajmet/programi-baze-politika-afirmative-barazi-shoqerore/

4

Load More...