free hit counter PSD - Partia Socialdemokrate e Kosovës

Lajmet dhe të rejat

3 days ago

PSD
Partia flet në emër të Qeverisë. Qytetarët nuk po kuptojnë, as nuk po dijnë të sillen. Partia kupton, partia drejton. Partia i di të gjitha, çfarë nuk shpallë Partia nuk ekziston. Partia është shkrirje e shkencës me politikën. Vetëm Partia ka qasje në dije, ajo i di edhe ligjet e historisë, edhe të ardhmen. Prej këndej është para tjerëve, është pararojë. Prej këndej buron roli historik që përveç saj askush tjetër s'mund ta kryej. Prandaj vjen e bëhet paranojë. Sepse përtej vetes, secili është potencialisht armik, i brendshëm ose i jashtëm. Kësaj here faj paskan njerëzit që kërkojne vaksina. ... See MoreSee Less
View on Facebook

PSD uron Fitër Bajramin të gjithë besimtarëve të fesë islame!

Përkushtimi i devotshëm dhe sakrifica, këto dy karakteristika të muajit të Ramazanit e festës së Kurban Bajramit, janë padyshim vlera universale që hapin rrugën drejt solidaritetit e barazisë.

Load More...