free hit counter Hiqen kontrollat kufitare për bashkëatdhetarët - PSD

Kuvendi ka miratuar rezolutën ?? e propozuar nga Partia Socialdemokrate?, e iniciuar nga deputeti Faton Topalli, për heqjen e kontrollave kufitare ?? për bashkëatdhetarët tanë. Kjo rezolutë ??parasheh heqjen e procedurave të rregullta për periudhën ? 15 korrik 2018 – 15 shtator 2018 ?. Zbatimi i kësaj rezolute do të lehtësojë dukshëm qarkullimin ?? e bashkëatdhetarëve dhe do t’i japë fund pështjellimeve procedurale nëpër pikat kufitare.

?Urime!?