free hit counter Ngjarjet - PSD

Dje, dy aktivistë të Partisë Socialdemokrate janë njoftuar vetëm përmes telefonit se ndaj tyre është ngritur aktakuzë. Gëzon Kastrati, Korab Korça (ish aktivistë të VV-së, tash në PSD) dhe Çlirim Gërbeshi (aktivist i VV-së) akuzohen për “Përgatitje të Veprës Terroriste”. Ata nuk kanë pranuar asnjë ftesë, njoftim apo çfarëdo lloji tjetër të shkresës zyrtare nga […]

Lexo më shumë

Partia Socialdemokrate uron besimtarët e krishterë me rastin e Krishtlindjes. Mesazhi universal i kësaj kremte ka në thelb solidaritetin, përpjekjen e pandërprerë për t’iu dhënë fund ndasive dhe sakrificën për qëllimet e mira. Urojmë të rritet fuqia e dashurisë për njëri-tjetrin dhe të shtohet ndjenja e solidaritetit në shoqëri. Gëzuar për shumë mote Krishtlindja!

Lexo më shumë

Sot, Partia Socialdemokrate mbajti mbledhjen e Këshillit Drejtues me ç’rast u votuan dy nënkryetarët, sekretarja e përgjithshme dhe anëtarët e tjetë të kryesisë, e cila ka 21 anëtarë dhe përfaqësim të barabartë gjinor 50/50. Qëndron Kastrati dhe Zgjim Hyseni janë dy nënkryetarët e rinj, kurse Teutë Rrusta u votua si sekretare e përgjithshme e PSD-së. […]

Lexo më shumë

Partia Socialdemokrate ka mbajtur sot mbledhje të Kuvendit, me ç’rast u votua për shpalljen e zgjedhjeve të jashtëzakonshme. Fillimisht u votua që të rritet numri i anëtarëve të Këshillit Drejtues në 156, dhe më pas u propozuan dhe u votuan anëtarët e rinj të këtij organi të partisë. Në këtë organ u aplikua plotësisht edhe […]

Lexo më shumë

Lajmi për tërmetin e mbrëmshëm në Shqipëri është lajm i rëndë që ka tronditur jo vetëm Shqipërinë. Pasojat e kësaj fatkeqësie natyrore që rezultuan me jetë të humbura dhe të lënduar të shumtë janë thellësisht prekëse. Partia Socialdemokrate shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjet e viktimave dhe qëndron me gjitha kapacitetet e saj përkrah […]

Lexo më shumë

AAK dhe PSD sot kanë mbajtur konferencën e radhës me Driton Çaushin dhe Teuta Haxhiun, ku është folur për platformën e koalicionit lidhur me përmirësimin e gjendjes së arsimit. Janë dhjetëra pika përmes të cilave synohet që arsimi parauniversitar dhe ai universitar të përmirësohen. I pari e ka marrë fjalën Driton Çaushi nga PSD, i […]

Lexo më shumë