free hit counter Kosova të bëhet pjesë e Kartonit të Gjelbër - PSD

Kuvendi miratoi rezolutën e propozuar nga deputeti Faton Topalli, në emër të Partisë Socialdemokrate, për nisjen e procedurave dhe plotësimin e kushteve për anëtarësimin e Kosovës në Kartonin e Gjelbër.

Anëtarësimi i vendit tonë në Kartonin e Gjelbër ua heq taksën për sigurim të cilën bashkatdhetarët tanë detyrohen ta paguajnë sa herë që vijnë në Kosovë.