free hit counter Mbledhja e rradhës së Këshillit Drejtues të PSD-së - PSD

Sot, u mbajt mbledhja e radhës e Këshillit Drejtues të PSD-së, ku u diskutua për situatën politike dhe mbi planin organizativ për rritje dhe zgjerim.

Po ashtu, gjatë kësaj mbledhjeje Këshilli Drejtues votoi si Nënkryetare zonjën Shqipe Pantina; votoi si Sekretar të Përgjithshëm zotin Dardan Molliqaj; ndërsa zgjodhi anëtarë të Kryesisë: znj. Adea Batusha, znj. Aida Rushiti, z. Ardian Olluri dhe znj. Natyra Kuçi.