free hit counter Miratohet rezoluta e PSD-së për unifikimin doganor në mes të Kosovës dhe Shqipërisë - PSD

Kuvendi miratoi rezolutën e propozuar nga deputeti Visar Ymeri në emër të PSD-së, për unifikimin doganor ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë.

Ftojmë qeverinë që të angazhohet sa më shpejt për realizimin e kësaj rezolute që do të lehtësojë qarkullimin e mallrave në mes Kosovës dhe Shqipërisë, duke i dhënë shtytje zhvillimit ekonomik të të dyja vendeve.