Takim mobilizues me degët e PSD-së për zgjedhjet e reja. Përkushtim i lartë e angazhim i fuqishëm për një qeverisje të re. Qeverisje të re, të zhvillimit dhe mirëqenies qytetare.

Dija, vullneti dhe guximi ynë i japin shpirt shpresës për ndryshim. Ndryshimin e jetëson puna dhe angazhimi i përbashkët. Së bashku e sjellim fitoren!