free hit counter Urime 12 vjetori i pavarësisë! - PSD

Partia Socialdemokrate ua uron të gjithë qytetarëve 12 vjetorin e pavarësisë së Republikës së Kosovës. Shpallja e pavarësisë mbetet momenti ku bashkohet përpjekja dhe sakrifica e njerëzve që nuk janë më, me kujtesën kolektive të shoqërisë nën okupimin e Shtetit Serb dhe nevojës për transformime shoqërore, ekonomike dhe kulturore.

Aspirata për liri nuk është asnjëherë projekt i përfunduar. Shpallja e pavarësië është kusht i domosdoshëm, sikur që lufta për çlirim parapriu këtë rrugëtim. Mirëpo koha nuk mjaftohet me kaq, ajo insiston në aspirata të reja. Demokratizimi i vendit duhet të jetë synimi i tanishëm. Kategoritë e ndryshme shoqërore duhet të organizohen dhe këmbëngulin jo vetëm në ushtrimin e të drejtave të tyre, por ne kultivimin e vlerave për solidaritet, barazi dhe pluralizëm.

Urime të gjithëve!