free hit counter Ngjarjet - PSD

Kuvendi ka miratuar rezolutën ?? e propozuar nga Partia Socialdemokrate?, e iniciuar nga deputeti Faton Topalli, për heqjen e kontrollave kufitare ?? për bashkëatdhetarët tanë. Kjo rezolutë ??parasheh heqjen e procedurave të rregullta për periudhën ? 15 korrik 2018 – 15 shtator 2018 ?. Zbatimi i kësaj rezolute do të lehtësojë dukshëm qarkullimin ?? e bashkëatdhetarëve dhe do t’i japë fund pështjellimeve procedurale nëpër pikat […]

Lexo më shumë

Në takimin për media të mbajtur sot (03 korrik, 2018) në Kuvendin e Kosovës, Visar Ymeri dhe Dukagjin Gorani, nënkryetarë dhe deputetë të PSD e sqaruan pozicionin e këtij subjekti parlamentar rreth të ashtuquajturës ‘fazë finale’ në procesin e dialogut mes Republikës së Kosovës dhe asaj të Serbisë. PSD konsideron se para diskutimeve të panevojshme […]

Lexo më shumë

Për vite me radhë, buxheti i Republikës së Kosovës është orientuar gabimisht, në ndërtim autostradash tranzit, në vend se në rritje të prodhimit dhe në ngritje të mirëqenies së qytetarëve. Sikur të mos mjaftonte kjo, Qeveritë e Kosovës njëra pas tjetrës, përmes vendimeve të ngutshme e të gabueshme, po e rëndojnë edhe më tepër barrën […]

Lexo më shumë

Deputeti i PSD-së, z. Dardan Molliqaj, bashkë me një delegacion nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, ka takuar Ministrin e Ekonomisë dhe Financave të Republikës së Shqipërisë, z. Arben Ahmetaj. Gjatë këtij takimi u bisedua për nevojën e thellimit të bashkëpunimit mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë, e me theks të veçantë për rezoltuat e […]

Lexo më shumë

Deputetët e Partisë Socialdemokrate Aida Dërguti dhe Dardan Molliqaj, së bashku me një delegacion nga Kuvendi i Kosovës, takuan sot Kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë z. Gramos Ruçi, Kryetarin e Komisionit Parlamentar të Veprimtarisë Prodhuese, Tregtisë dhe Mjedisit, z. Eduard Shalsi, si dhe Kryetaren e Komisionit për Sigurinë Kombëtare, znj. Ermola Felaj. Temat që u diskutuan ishin Rezoluta […]

Lexo më shumë

Kuvendi miratoi rezolutën e propozuar nga deputeti Faton Topalli, në emër të Partisë Socialdemokrate, për nisjen e procedurave dhe plotësimin e kushteve për anëtarësimin e Kosovës në Kartonin e Gjelbër. Anëtarësimi i vendit tonë në Kartonin e Gjelbër ua heq taksën për sigurim të cilën bashkatdhetarët tanë detyrohen ta paguajnë sa herë që vijnë në […]

Lexo më shumë