free hit counter Programet Archives - PSD

Sot, qytetarët e Republikës janë shumica që ka pak. Angazhimi për ta, angazhimi bashkë me ta,
është përpjekje për interesin e përgithshëm. Politikat që shpunësuan, varfëruan dhe përjashtuan
duhet të zëvëndësohen me politikat zhvillimore, social-demokrate, që do të mundësojnë prodhim
vendor, punësim dhe shpërndarje të drejtë.

Lajmet dhe të rejat

6 days ago

PSD
Sonte, duke filluar nga kra 20:30, nënkryetari i PSD-së, Zgjim Hyseni, është i ftuar në "Prime Time" në Kanal 10.Ju ftojmë ta ndiqni emisionin! ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 Marsi, epopeja e UÇK-së. Tash 24 vjet liria fliste guxim e sakrificë. Një kohë u ndal për të nisur një tjetër. Vullneti ndërpreu llogaritë; liria është jetë, ajo matet me jetën; Jehona e luftës, sipas ligjeve të historisë. UÇK nga dhjetëra numëronte dhjetëra mijëra.

Lavdi!

4

Load More...