free hit counter Ngjarjet - PSD

Përfaqësuesit e Partisë Socialdemokrate, nën drejtimin e kryetarit z. Shpend Ahmeti, u takuan sot me Ambasadorët dhe përfaqësuesit tjerë diplomatik të vendeve anëtare të BE-së. Në këtë takim, të cilin e kishte organizuar përfaqësuesja speciale e Bashkimit Evropian, znj. Natalia Apostolova, prezantuam platformën politike të PSD-së dhe bindjet, vlerat e besimet tona politike të përmbledhura […]

Lexo më shumë

Sot, qytetarët e Republikës janë shumica që ka pak. Angazhimi për ta, angazhimi bashkë me ta, është përpjekje për interesin e përgithshëm. Politikat që shpunësuan, varfëruan dhe përjashtuan duhet të zëvendësohen me politikat zhvillimore, social-demokrate, që do të mundësojnë prodhim vendor, punësim për të gjithë dhe shpërndarje të drejtë.

Lexo më shumë