free hit counter Ngjarjet - PSD

Kuvendi miratoi rezolutën e propozuar nga deputeti Faton Topalli, në emër të Partisë Socialdemokrate, për nisjen e procedurave dhe plotësimin e kushteve për anëtarësimin e Kosovës në Kartonin e Gjelbër. Anëtarësimi i vendit tonë në Kartonin e Gjelbër ua heq taksën për sigurim të cilën bashkatdhetarët tanë detyrohen ta paguajnë sa herë që vijnë në […]

Lexo më shumë

Kuvendi miratoi rezolutën e propozuar nga deputeti Visar Ymeri në emër të PSD-së, për unifikimin doganor ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë. Ftojmë qeverinë që të angazhohet sa më shpejt për realizimin e kësaj rezolute që do të lehtësojë qarkullimin e mallrave në mes Kosovës dhe Shqipërisë, duke i dhënë shtytje zhvillimit ekonomik të të dyja vendeve.

Lexo më shumë

Kuvendi miratoi edhe rezolutën e Partisë Socialdemokrate për heqjen e kontrolleve kufitare në mes të Kosovës dhe Shqipërisë. Zbatimi i kësaj rezolute lehtëson qarkullimin e lirë të qytetarëve të Kosovës dhe Shqipërisë. Urime?

Lexo më shumë

Kuvendi miratoi rezolutën e propozuar nga PSD për heqjen e roamingut në mes të Kosovës dhe Shqipërisë. Shumë shpejt thirrjet telefonike dhe përdorimi i internetit në telefon mobil do të kenë çmime të njëjta brenda Kosovës dhe Shqipërisë. Urime?

Lexo më shumë

Sot Këshilli Drejtues i Partisë Socialdemokrate zgjodhi kryesinë e re dhe dy nënkryetarë. Në kryesinë tonë 40% e anëtarëve janë gra, ashtu siç e përcakton edhe statuti i partisë. Anëtarët e zgjedhur të kryesisë janë: Adonis Tahiri Aida Dërguti Agon Baraku Albulena Smakaj Alisa Hasani Bajram Kelmendi Belgzim Kamberi Besa Baftiu Dardan Molliqaj Dardan Sejdiu […]

Lexo më shumë

Përfaqësuesit e Partisë Socialdemokrate, nën drejtimin e kryetarit z. Shpend Ahmeti, u takuan sot me Ambasadorët dhe përfaqësuesit tjerë diplomatik të vendeve anëtare të BE-së. Në këtë takim, të cilin e kishte organizuar përfaqësuesja speciale e Bashkimit Evropian, znj. Natalia Apostolova, prezantuam platformën politike të PSD-së dhe bindjet, vlerat e besimet tona politike të përmbledhura […]

Lexo më shumë