free hit counter Istogu, tashmë më pranë politikave sociale dhe zhvillimore - PSD

Në vazhdën e shtrirjes dhe zgjerimit të Partisë Socialdemokrate në të gjithë Kosovën, sot janë hapur zyrat edhe në komunën e Istogut.

Duke e vlerësuar të rëndësishme shtrirjen organizative në Istog, nënkryetari Visar Ymeri, sekretarja e përgjithshme Aida Dërguti dhe koordinatori i degës Burim Fejza, prezantuan platformën socialdemokrate para mbështetësve dhe simpatizuesve.

Programi social e zhvillimor i PSD-së është përgjigja e duhur dhe konkrete për shërbime cilësore publike, transparencë radikale të shpenzimeve të parasë publike, investime nëpër të gjitha lagjet e fshatrat dhe për politika publike në mbështetje të më të varfërve.

Potenciali natyror i Istogut është mundësi për zhvillimin e turizmit dhe bujqësisë, me mbrojtje të mjedisit dhe me model alternativ për bujqit.

Qeverisjet e vlerësuara ndërkombëtarisht në Prishtinë dhe në Kamenicë janë referencat më të besueshme për politikat e kapacitetet e PSD-së për ta modernizuar dhe transformuar pozitivisht qeverisjen lokale, në shërbim të të gjithë qytetarëve.

Kjo do të dëshmohet së shpejti edhe në Istog dhe në secilën komunë të Republikës.🌷