free hit counter Deputeti i Zajednicës - PSD

Regjimi i Zajednicës ka kryeministrin dhe deputetët e tij.

Deputet i Zajednicës je kur aprovon projekte që ndajnë shoqërinë dhe vendin në baza etnike.

Deputet i Zajednicës je nëse nuk e përdorë pushtetin për ta ndalur apo penguar formimin e Zajednicës.

Deputet i Zajdenicës je sepse i je vënë në shërbim këtij plani.

Andej si deputet i Zajednicës është dekoruar sot deputeti i pushtetit që ka strukurë kurajon për një copë lavdi e pushtet. Deputet pa integritet i thonë.

Ndërsa Kurti tash e tutje është kryeministër, ama i regjimin të Zajednicës.