free hit counter Kuvendi miraton rezolutën e PSD-së për heqjen e kontrollit kufitar në mes të Kosovës dhe Shqipërisë - PSD

Kuvendi miratoi edhe rezolutën e Partisë Socialdemokrate për heqjen e kontrolleve kufitare në mes të Kosovës dhe Shqipërisë. Zbatimi i kësaj rezolute lehtëson qarkullimin e lirë të qytetarëve të Kosovës dhe Shqipërisë.

Urime?