free hit counter Kuvendi miraton rezolutën e PSD-së për heqjen e roamingut për Kosovën dhe Shqipërinë - PSD

Kuvendi miratoi rezolutën e propozuar nga PSD për heqjen e roamingut në mes të Kosovës dhe Shqipërisë. Shumë shpejt thirrjet telefonike dhe përdorimi i internetit në telefon mobil do të kenë çmime të njëjta brenda Kosovës dhe Shqipërisë.

Urime?