free hit counter Martin Berishaj, flamuri i skandalit - PSD

Martin Berishaj s’po del të jetë ambasador. Ai është tregtar i mafisë së energjisë së Ballkanit me petkun e ambasadorit.

Pushtetit ja vendosëm flamujt e Martin Berishajt, personifikimit të korrupsionit. Skandali i ambasadorit të Kosovës në Kroaci është skandali më i madh në Kosovë. Por, presidentja e kryeministri e mbrojtën. Ministrja e Punëve të Jashtme biles e shfajësoi; e njoh, tha, prandaj s’mund të jetë i fajshëm.

Është e qartë që pushteti në Kosovë është i ndërlidhur drejtpërdrejt me z.Berishaj. Është poashtu e qartë që Martin Berishaj i ka fshehur bizneset e veta tek autoritetet e Kosovës. Ai nuk e ka deklaruar pasurinë e tij. Për këtë duhet të jap përgjigje para prokurorisë. Por, mbi të gjitha, ai dhe pushteti bashkë me të duhet të japin përgjegjësi politike për këtë skandal të përmasave ballkanike.