free hit counter Një vjet riorganizimi i Partisë Socialdemokrate - PSD

Një vit përpjekje dhe punë. Angazhim dhe mobilizim. Shtrirje dhe zgjerim. Sot, Partia Socialdemokrate është sinonim i politikave sociale, zhvillimore dhe demokratike në Kosovë. Pagës minimale, reformës pensionale, vettingut, luftës kundër korrupsionit, barazisë gjinore, politikave për punësim dhe të drejtave të punëtorëve. Vazhdojmë drejt ndërtimit të Republikës qytetare. Për barazi. Për shumicën që ka pak.🌷