free hit counter Zgjedhen Nënkryetarët, Sekretarja e Përgjithshme dhe Kryesia e re e PSD-së - PSD

Sot, Partia Socialdemokrate mbajti mbledhjen e Këshillit Drejtues me ç’rast u votuan dy nënkryetarët, sekretarja e përgjithshme dhe anëtarët e tjetë të kryesisë, e cila ka 21 anëtarë dhe përfaqësim të barabartë gjinor 50/50.

Qëndron Kastrati dhe Zgjim Hyseni janë dy nënkryetarët e rinj, kurse Teutë Rrusta u votua si sekretare e përgjithshme e PSD-së.

Anëtarë tjerë të Kryesisë u votuan:

Adea Batusha
Adem Megjuani
Albulenë Smaka
Blinera Sheholli-Dudi
Dren Kukaj
Drilon Pireva
Driton Çaushi
Eleonora Çeku
Faton Topalli
Frashër Krasniqi
Kaqusha Jashari
Natyra Kuçi
Nol Nushi
Shpresa Sejdiu
Shqipe Kastrati
Shyqiri Bytyqi
Visare Gorani

Poashtu, gjatë mbledhjes u mbajt diskutim rreth orientimit të subjektit të ri dhe u dakorduam që në mbledhjen e rradhës që do të mbahet në gjysmën e dytë të janarit të miratohet dokumenti që qartëson rrugën përpara.