free hit counter Ngjarjet - PSD

Kryesia e Partisë Socialdemokrate ka emëruar Natyra Kuçin për Zyrtare për komunikim, në përputhje me nenin 62 të Statutit të PSD-së. E lindur më 1992, Natyra Kuçi ka kryer studimet pasdiplomike në fushën e Menaxhmentit të Përgjithshëm. Me përvojë pune në fushën e marrëdhënieve me publikun, Natyra Kuçi është Asambleiste nga radhët e Partisë Socialdemokrate, […]

Lexo më shumë

Një delegacion prej tetë anëtarësh i Partisë Socialdemokrate (SPD) të Gjermanisë, i prirë nga deputetët e Bundestagut Gjerman, z. Josip Juratović dhe z. Martin Rosemann, së bashku me drejtorin e Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) në Prishtinë, z. Frank Hantke, janë pritur në takim në zyrat e Partisë Socialdemokrate (PSD) në Kosovë, nga kryetari z. Shpend Ahmeti, sekretarja e […]

Lexo më shumë

Përpara këtij procesi kaq të rëndësishëm nuk mund te qëndrojmë duarkryq dhe të presim përfundimin si spektatorë. Kuvendi duhet të jetë hartues dhe udhëheqës i platformës për dialog me Serbinë. Dhe prandaj, çdo iniciativë në këtë frymë, do ta ketë mbështetjen e PSD.

Lexo më shumë

Partia Socialdemokrate mbajti konferencë për media në lidhje me skandalin e fundit në sistemin e drejtësisë, nga ku u kërkua seancë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës lidhur me këtë çështje, si dhe organizim i Vettingut për vlerësimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Kosovës. Deputeti Frashër Krasniqi dhe anëtarja e Kryesisë,Natyra Kuçi, theksuan […]

Lexo më shumë

Partia Socialdemokrate ka pritur në takim përfaqësuesit e Këshillit Nismëtar për hapjen e kanalit televiziv të diasporës. Sekretarja e Pergjithshme dhe Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, znj. Aida Dërguti, bashkë me deputeten znj. Shqipe Pantina, takuan kryetarin e këtij këshilli, z. Ragip Rama, nënkryetarin e Lidhjes Shqiptare në botë, z. Sebastian Nuiqi, dhe z. Arjan […]

Lexo më shumë

Në konferencën për media të mbajtur sot (02 gusht 2018), kryetari Shpend Ahmeti dhe nënkryetari Visar Ymeri, kanë bërë thirrje që Kuvendi të ndërpresë pushimin, për shkak të çështjes së dialogut me Serbinë. Në emër të Partisë Socialdemokrate, Ahmeti dhe Ymeri thanë se Kosova aktualisht ndodhet në një fazë shumë të rëndësishme, duke përmendur diskutimet […]

Lexo më shumë