free hit counter Kryetari i PSD-së, Shpend Ahmeti, falënderon Grupin Parlamentar Socialdemokrat për mbështetjen e tyre për liberalizimin e vizave për Kosovën - PSD

Kryetari i Partisë Socialdemokrate Shpend Ahmeti falenderon Grupin Parlamentar Socialdemokrat (S&D) në Parlamentin Evropian dhe Raportuesen e Parlamentit Evropian për vizat për Kosovën, për mbështetjen e tyre në dobi të liberalizimit të vizave për Kosovën.

Duke e shprehur nevojën e liberalizimit të vizave para zgjedhjeve evropiane, Shpend Ahmeti ka nënvizuar se çmimin e izolimit nuk duhet ta paguajnë tutje qytetarët e Republikës për shkak të politikanëve të korruptuar.