free hit counter Lavdi dëshmorëve të Prekazit që ranë për lirinë e Kosovës - PSD

Një delegacion i Partisë Socialdemokrate bëri sot homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Prekaz në shenjë nderimi të njëzet e një vjetorit të rënies heroike të familjes Jashari.

5, 6 dhe 7 Marsi janë datat që shënojnë një Ngjarje: UÇK- në. Ngjarje që theu heshtjen dhe e mundi frikën.

Dëshmi e kohës, sakrificës së popullit për liri, rezistenca e pashembullt e Prekazit është edhe udhëzues i së ardhmes, për një shoqëri të lirë dhe të barabartë.

Lavdi!