free hit counter NESËR PROTESTOJMË! - PSD

Rrenat që pushteti i përdorte për ta arsyetuar marrëveshjen i patën këmbët e shkurtëra. Propaganda nuk iu eci. Revolta e madhe qytetare është dëshmia për këtë.

Tashmë, 1 javë pas dakordimit në Ohër, po e kuptojmë qartë se çka lë të kuptojë Plani Evropian dhe Aneksi i Zbatimit.
Në njërën anë, marrëveshja normalizon mosnjohjen në mes të Kosovës dhe Serbisë dhe, me vullnetin politik të Kurtit, Kosova heq dorë nga kërkesa për njohje.

Në anën tjetër, Kosova, me vullnetin politik të Kurtit, merr përsipër të krijojë Asociacion njëetnik me autonomi substanciale si formë e pushtetit paralel përballë pushtetit qendror.

Marrëveshja është jashtëzakonisht e dëmshme. Prandaj rezistenca duhet të jetë e përbashkët e masive. Nesër, me 25 mars, protestojmë duke kërkuar dorëheqjen e Kurtit. Ky kryeministër nuk ka legjitimitet të nënshkruajë marrëveshje të tillë.

Me këtë rast falënderojmë NISMA-n Socialdemokrate, organizatën OVL-UÇK dhe personalitetet publike të shqetësuar me cënimin që po i bëhet demokracisë.

Shihemi në protestë!