free hit counter Zgjedhja e Kryesisë së re të PSD-së - PSD

Sot Këshilli Drejtues i Partisë Socialdemokrate zgjodhi kryesinë e re dhe dy nënkryetarë. Në kryesinë tonë 40% e anëtarëve janë gra, ashtu siç e përcakton edhe statuti i partisë. Anëtarët e zgjedhur të kryesisë janë:

Adonis Tahiri
Aida Dërguti
Agon Baraku
Albulena Smakaj
Alisa Hasani
Bajram Kelmendi
Belgzim Kamberi
Besa Baftiu
Dardan Molliqaj
Dardan Sejdiu
Donika Çapriqi
Driton Çaushi
Frashër Krasniqi
Gurjeta Zeka
Kaqusha Jashari
Nol Nushi
Shpend Ahmeti
Teutë Rrusta
Vala Peshku
Visar Ymeri
Zgjim Hyseni

Dy nënkryetarët e zgjedhur:
Dukagjin Gorani
Qëndron Kastrati

Struktura e re e socialdemokratëve, që kombinon dijen teorike, përvojën politike, ekspertizën dhe përvojën qeverisëse, do t’i japë fuqi socialdemokracisë në Kosovë duke e shndërruar Partinë Socialdemokrate në faktor të rëndësishëm politik në vendin tonë.