free hit counter Ngjarjet - PSD

Kuvendi miratoi edhe rezolutën e Partisë Socialdemokrate për heqjen e kontrolleve kufitare në mes të Kosovës dhe Shqipërisë. Zbatimi i kësaj rezolute lehtëson qarkullimin e lirë të qytetarëve të Kosovës dhe Shqipërisë. Urime?

Lexo më shumë

Kuvendi miratoi rezolutën e propozuar nga PSD për heqjen e roamingut në mes të Kosovës dhe Shqipërisë. Shumë shpejt thirrjet telefonike dhe përdorimi i internetit në telefon mobil do të kenë çmime të njëjta brenda Kosovës dhe Shqipërisë. Urime?

Lexo më shumë

Sot Këshilli Drejtues i Partisë Socialdemokrate zgjodhi kryesinë e re dhe dy nënkryetarë. Në kryesinë tonë 40% e anëtarëve janë gra, ashtu siç e përcakton edhe statuti i partisë. Anëtarët e zgjedhur të kryesisë janë: Adonis Tahiri Aida Dërguti Agon Baraku Albulena Smakaj Alisa Hasani Bajram Kelmendi Belgzim Kamberi Besa Baftiu Dardan Molliqaj Dardan Sejdiu […]

Lexo më shumë

Përfaqësuesit e Partisë Socialdemokrate, nën drejtimin e kryetarit z. Shpend Ahmeti, u takuan sot me Ambasadorët dhe përfaqësuesit tjerë diplomatik të vendeve anëtare të BE-së. Në këtë takim, të cilin e kishte organizuar përfaqësuesja speciale e Bashkimit Evropian, znj. Natalia Apostolova, prezantuam platformën politike të PSD-së dhe bindjet, vlerat e besimet tona politike të përmbledhura […]

Lexo më shumë

Sot, qytetarët e Republikës janë shumica që ka pak. Angazhimi për ta, angazhimi bashkë me ta, është përpjekje për interesin e përgithshëm. Politikat që shpunësuan, varfëruan dhe përjashtuan duhet të zëvendësohen me politikat zhvillimore, social-demokrate, që do të mundësojnë prodhim vendor, punësim për të gjithë dhe shpërndarje të drejtë.

Lexo më shumë

At Partia Socialdemokrate (PSD), accessible from www.psd-ks.com, one of our main priorities is the privacy of our visitors. This Privacy Policy document contains types of information that is collected and recorded by Partia Socialdemokrate (PSD) and how we use it. If you have additional questions or require more information about our Privacy Policy, do not […]

Lexo më shumë